OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Ceviche på fjordörret med mango och kaprissalsa Fotograf:

Fjordörret är perfekt för lätt marinerade rätter. Prova detta recept på ceviche där fjordörret är marinerad i citron och serveras med en mango och kaprissalsa.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Skiva fjordörret i tunna skivor och lägg på ett serveringsfat.

Marinad

  • Krossa fänkålsfrön, blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  • Pensla fjordörret med marinaden 10-15 minuter före servering och låt stå i rumstemperatur.

Kaprissalsa

  • Tärna mango och rödlök, och finhacka gräslök och persilja.
  • Blanda samman mango och lök med örter, kapris och olja.
  • Krydda med salt, peppar, socker och citronsaft.

Servera fjordörret med salsan bredvid.