OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Grillad lax med mango, lime, chili och koriander Fotograf: Ingvar Eriksson

På med grillen och bjud på grillad lax med en spännande smak av mango, chili, lime och koriander. Vill du inte ha för het smak, välj en mildare chili.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Skiva mango, chili och koriander i mindre bitar.
  • Färskpressa 3 msk limesaft.
  • Blanda mango, chili, koriander, limesaft och olivolja till mangosalladen och smaka av med salt och peppar. 
  • Dela upp laxen i 4 bitar. 
  • Pensla laxen med olivolja och grilla några minuter på varje sida. 
  • Krydda med salt och peppar.