OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Baguette med kallrökt laks, färskost, gurka, rödlök och pepparrot Fotograf: Ingvar Eriksson

Får vi föreslå baguette med kallrökt laks och pepparot till picknicken? Du gör den på ett kick, sen är det bara ut och njuta av naturen.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Skiva rödlöken, lägg i marinad med vinäger och låt stå minst 10 minuter.
  • Dela minibaguetterna. Bred på färskost. 
  • Lägg på salladsblad, laks, gurka, några skivor rödlök och riv över rikligt med pepparrot.
  • Avsluta med att ringla på olivolja, svartpeppar och dill.