OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Lax i foliepaket med färsk lök, fänkål och senap Fotograf: Lina Eriksson

Lax i folie blir saftigt och gott och är trevligt att servera. Grilla i klotgrill på indirekt värme.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Fördela lax, skivad lök och fänkål på foliearken.
  • Klicka på senap och ringla över olivolja.
  • Krydda med salt, peppar och citronskal.
  • Vik ihop och grilla i klotgrill på indirekt värme ca 15 minuter.
  • Indirekt värme innebär att du lägger laxbiten vid sidan om själva glöden.