OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Räk-, avokado- och äggröra Fotograf: Anna Skoog

Den perfekta utflyktsmaten. Lätt att göra och lätt och god att äta. Dessutom fylld med nyttigheter.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Tina räkorna.
  • Skiva salladslökarna tunt.
  • Skala och hacka det kokta ägget.
  • Halvera, gröp ur och lägg avokadon i en skål.
  • Tillsätt resten av ingredienserna och mosa ihop till en röra med gaffel.
  • Hacka de tinade räkorna grovt och vänd ner i röran.
  • Koka potatisen, låt svalna och skär i skivor.
  • Lägg ut bröden och lägg på sallatsbladen, röran och potatisen.
  • Rulla ihop och vira smörpapper runt om.