OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Torskwraps (Lofoten Classic) Fotograf: Fabian Björnstjerna

Prova Lofoten Classic till fredagsmyset istället för tacos. Gott och nyttigt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Hacka grön paprika och vitlök i små fina bitar.
  • Blanda med olivolja till en marinad.
  • Skär torsken i strimlor och vänd runt i kryddoljan.
  • Strimla purjolök och isbergssalladen. Dela cocktailtomaterna i halvor.
  • Mosa den kokta potatisen och blanda med smöret och purjolöken. Salta och peppra.
  • Stek torsken i het panna, i smör och olivolja, tills den vitnat, ca 3-4 minuter per sida.
  • Plocka dillen i små knippen.
  • Fördela mos, torsk, tomater och toppa med keso och dill på tortillabröd. 
  • Vik upp botten på brödet, vik in sidorna till en rulle och slå lite smörpapper runt.