OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Tex-Mextorsk (Narvik Grande) Fotograf: Fabian Björnstjerna

Narvik grande är vårt svar på tex mex. En perfekt fredagsmiddag för hela familjen.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Sätt ugnen på 175 grader. 
  • Skär torsken i 2 cm stora bitar. 
  • Blanda ihop tacokryddor och olivolja, blanda ner torskbitarna.
  • Fördela tortillachipsen på ett ugnssäkert fat, lägg på torskbitarna och toppa med den rivna osten.
  • Grädda i ugn i ca 5 minuter. 
  • Ta ut formen ur ugnen och klicka på tomatsalsa och crème fraîche. Grädda ytterligare 3 minuter, tills fisken är klar.
  • Skala och kärna ur avokadon. Tärna i små bitar.
  • Ta ut formen ur ugnen, fördela avokadon över torsken och servera med limeklyftor.