OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Tacofiesta especiale Fotograf: Eva Hildén Smith

Fredagar brukar vara tacodagar för hela familjen. Pröva den här enkla godbiten med nachos och norska skalade räkor, t.ex. som en liten förrätt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter.
  • Skala och skiva gurkan.
  • Skär av och rosta majsen på hög värme i en torr teflonpanna. Låt svalna.
  • Blanda gräddfilen med tacokryddan och hälften av den rostade majsen.
  • Skiva rödlöken mycket tunt.
  • Lägg gurka, räkor, rödlök och en klick tacogräddfil på nachochipsen.