OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Klassisk pannfisk Fotograf: Ingvar Eriksson

Det är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott eftersom smakerna blandas på bästa sätt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Dela fisken i 4 st portionsbitar.
  • Salta och panera fisken i rågmjölet. 
  • Finhacka dragon och schalottenlök, dela tomaterna på mitten.
  • Stek den knaprig i rapsolja ca 2 min på varje sida. Lägg på hushållspapper.
  • Använd samma panna och lägg i den finhackade schalottenlöken, dragonen, tomaterna och grädden. 
  • Låt reducera ca 1 1/2 minut.
  • Smaka av med salt och peppar.

Servera gärna med kokt potatis.