OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Sejwok Fotograf: Alf Børjesson

Wokad sej och grönsaker blir alltid fräscht och gott. Grönsakerna får den där härliga krispigheten man vill ha. Dessutom går det snabbt och är lätt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Koka äggnudlarna.

  • Skär fisken i tärningar på 2–3 cm och grönsakerna i bitar eller strimlor.

  • Värm en bra olja, t.ex. majsolja i wokpannan.

  • Stek fisktärningarna snabbt på hög värme.

  • Strö över salt och peppar och ta upp dem ur pannan.

  • Woka alla grönsakerna i 2–3 minuter.

  • Tillsätt såserna.

  • Blanda med äggnudlarna och fisktärningarna och servera.