OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Clubsandwich på norsk torsk (Bodø BLT) Fotograf: Fabian Björnstjerna

Med inspiration från snabbmaten har vi tagit fram detta recept på snabb mat. Nyttigt, gott och enkelt att laga till hela familjen.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Stek baconskivorna i het panna och låt rinna av på papper.

  • Skär torsken i fyra lika stora bitar.

  • Krossa svartpepparn grovt och blanda med timjan. 

  • Vänd sedan torsken i kryddblandningen.

  • Stek i het panna i smör och olivolja i ca 3-4 minuter på varje sida. Salta och peppra.

  • Blanda dressingen - gräddfil, fransk senap och farinsocker.

  • Skiva tomaterna fint.

  • Stek alternativt rosta brödskivorna.

  • Börja med att fördela romansallaten på brödskivorna, lägg därefter på torsk, tomater, bacon och dressing. Avsluta med en brödskiva.