OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Krabbsallad med mörk senapssås och toast västerbotten Fotograf: Joel Wåreus

Prova den här matiga och smakrika krabbsalladen. Enkelt att tillaga, men senapssåsen behöver du göra i god tid då den behöver stå och mogna några timmar.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Pilla krabban, spara klorna så hela som möjligt och lägg inkråmet i en skål.

  • Tillsätt majonnäs och fint skuren gräslök.

  • Smaksätt med skalet från en halv riven citron, salt och vitpeppar.

  • Rör runt försiktigt.

  • Riv osten och blanda med crème fraiche.

  • Bred på fullkornsbrödet, lägg ihop dem och smörstek gyllenbruna.

  • Plocka ner salladen och lägg upp som på bilden.

  • Varva alla råvaror och servera den på en gång så att toasten är ljummen.

  • Servera en liten klick mörk senapssås till.