OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Laxomelett Fotograf: Joel Wåreus

Hela middagen i en och samma panna. Har du kvar några kokta potatisar från tidigare, är den här goda laxomeletten en snabb och matig vardagsrätt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Blanda ägg och mjölk i en kastrull, vispa inte för mycket.

  • Värm skivad lök och skivad kokt potatis med lite smör i en stekpanna.

  • Tillsätt plockad dill.

  • Lägg laxskivorna ovanpå.

  • Häll över äggblandningen och rör runt försiktigt.

  • Ställ in stekpannan i ugnen i 10 min på 150 grader. 

  • Servera med citron och en liten sallad.