OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Cajunlax med limeyoghurt Fotograf: Fabian Björnstjerna

Det är hur lätt som helst att grilla lax. Prova den här cajunkryddade laxen med limeyoghurt.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Dela laxen i fyra lika bitar. Prova att stycka laxen lite på snedden, då får man mer asiatisk känsla, väldigt enkelt.

  • Gnid in laxen med salt och cajunkrydda.

  • Grilla 2-3 minuter på varje sida.

  • Riv skal från lime och pressa saften. 

  • Smaka av yoghurten med lime.

  • Sockra till önskad smak.