OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Stekt torsk med tomatsallad Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Snabbare än så blir det inte. Stekt torsk med en smakfull tomatsalsa vill inte bara spara tid i köket utan också en riktigt smakfull middag.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Skär torskfiléerna i portionsbitar
  • Stek torsken på medelvärme i olja ca 4 minuter på varje sida. Tillsätt smör i slutet av stektiden
  • Strö över salt och peppar

Tomatsallad

  • Skär lök i tunna strimlor, dela körsbärstomaterna i två och finhacka vitlöken
  • Ha körsbärstomater, vitlök och olivolja i en kastrull och koka på medelvärme
  • Smaksätt med citronsaft, salt och peppar
  • Strimla salladen och vänd med tomaterna

Servera torsken och tomatsalladen med färsk basilika och potatis