OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Nachos med torsk och avokadodressing Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Detta recept med nachos, torsk och avokadodressing är otroligt gott och kan snabbt bli en ny favorit hos barnen.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Ta bort skinn och ben om det behövs och skär fisken i små tärningar. Blanda tacokrydda med olja och pensla det över fisken.
  • Skölj av paprika, tomater och lök. Skär paprika och tomater i små tärningar och lök i skivor.
  • Häll nachochipsen i en stor ugnsform eller långpanna. Lägg tomat, paprika och lök över. Lägg sedan på kuber av torsk och strö ost över.
  • Grädda i ugnen i ca 15 minuter och 200 °C.

Avokadodressing

  • Dela avokadon på mitten. Gröp ur och mosa avokadon med en gaffel.
  • Finhacka vitlöken.
  • Blanda avokado, vitlök, gräddfil och limejuice, och krydda med lite socker och salt.

Tillbehör

  • Skölj av isbergssalladen och gurkan. Skär salladen i strimlor och gurkan i tärningar.
  • Gör en sallad av isbergssallad, gurka och majs.

Servera nachos med sallad, avocadodressing och tacosås.