OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Tortillawrap med norsk lax Fotograf: Sentralen

Om du älskar mexikansk mat, prova tortilla med lax! En härlig variation av den traditionella tacon. Snabbt och enkelt också.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Skär laxen i tärningar.

  • Skär upp löken och stek i en stekpanna ihop med olivolja och tacokryddan. 

  • Tillsätt vatten och tacosås, låt koka upp.

  • Lägg försiktigt ner laxtärningarna i pannan och vänd försiktigt så att såsen täcker fisken.

  • Sätt på ett lock och ta bort stekpannan från plattan. Låt laxen ligga och dra i 1 minutt.

Tillbehör

  • Skär upp avokado, tomat, paprika och sallad.

Fyll tortillan med lax, grönsaker och ost. Servera med gräddfil och lime.