OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Lax i folie med rödbetor och chevré Fotograf: Norwegian Seafood Council

Lax, chèvreost, rödbetor och honung gör ingen besviken. Paketen tillagar sig själv på grillen på bara 10 minuter.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Dela laxen i 4 bitar.

  • Skär rödbetorna och löken i tunna skivor.

  • Fördela laxen på 4 st smörade folieark och lägg på

  • rödbetor, chèvre, rödlök, honung, pinjenötter och rosmarin.

  • Salta och peppra.

  • Vik ihop foliearken och lägg på grillen i 10-15 minuter.

  • Servera med färsk potatis eller en grönsallad.

  • Serverera gärna med kokt ris.