OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Salsa med rostad majs, vitlök och paprika Fotograf: Lina Eriksson

Till grillad fisk vill man ju ha något gott tillbehör. Prova den här salsan med rostad maj, vitlök och paprika.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Skär loss majskornen från kolven och rosta i stekpanna med lite olja.

  • Lägg upp majsen i en skål och häll i oljan.

  • Blanda ner den finhackade rödlöken, tunt skivad vitlök.

  • Skär paprikan i små tärningar.

  • Pressa ner saften från 1 citron, blanda ner paprikan.

  • Smaka av med salt och peppar.

  • Toppa med hackad koriander.