OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Norsk torskburgare med rotfruktsfrites & currymajonnäs (Tromsø Supreme) Fotograf: Fabian Björnstjerna

Ge barnen snabb mat istället för snabbmat. Prova Tromsö Supreme, torskburgaren som är både nyttig och god.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

Rotfruktsfrites:

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Skala potatis och rotfrukterna, sen skär i stavar.
  • Lägg på plåt, ringla över rapsolja och avsluta med salt & peppar. 
  • Rosta i ugn tills de är mjuka, ca 30 minuter.

 
Dressing:

  • Blanda ihop majonnäsen, hackade pickles och curry.

Torskburgare:

  • Stek torsken i smör i ca 3-4 min på varje sida. Salta och peppra
  • Skiva tomaterna och den gula löken i fina skivor.
  • Rosta gärna bröden i ugnen. Lägg ihop torskburgaren, börja med romansallaten.
  • Servera rotfruktsfritsen till.