OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Räksallad med råa grönsaker och thaikryddor Fotograf: Bengt Wilson

Den här räksalladen med råa grönsaker och thaikryddor är fräsch, krispig och mycket smakrik. Väldigt enkel och väldigt god.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Strimla alla grönsakerna tunt och skär upp ananasen.

  • Finhacka chili, koriander och mynta. Riv ingefäran.

  • Lägg chilin, ingefäran, koriander och mynta i en skål och tillsätt fiskbuljong, sesamolja och majsolja.

  • Blanda ihop allt ordentligt.

  • Lägg i grönsaker och räkor och blanda.

  • Klart för servering.