OBS. Du använder en utdaterad webbläsare. För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare. Klicka här för att hämta en »
Räk-, avokado- och äggröra Fotograf: Anna Skoog

Den perfekta utflyktsmaten. Lätt att göra och lätt och god att äta. Dessutom fylld med nyttigheter.

Mängden ingredienser har ändrats. Tänk på att:

  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet

  • Tina räkorna.

  • Skiva salladslökarna tunt.

  • Skala och hacka det kokta ägget.

  • Halvera, gröp ur och lägg avokadon i en skål.

  • Tillsätt resten av ingredienserna och mosa ihop till en röra med gaffel.

  • Hacka de tinade räkorna grovt och vänd ner i röran.

  • Koka potatisen, låt svalna och skär i skivor.

  • Lägg ut bröden och lägg på sallatsbladen, röran och potatisen.

  • Rulla ihop och vira smörpapper runt om.